Skip to main content

Dakwerken

 • Reinigen daken

  Wij reinigen uw dak indien deze ontmost, waterdicht gemaakt, ... moet worden.
 • Reinigen van goten

  Dakgootreiniging is (onterecht) vaak een ondergeschoven kindje. Veel mensen zijn zich niet bewust van de gevolgen van slecht functionerende dakgoten zoals lekkages, schimmels achter de buitenmuur en houtrot op diverse plaatsen.
 • Ontmossen

  Wij ontmossen uw dak zodat uw dak een langere levensduur geniet. Het dak verkeert hierna opnieuw in een uitstekende conditie.
 • Waterdicht maken

  Wij maken uw dak waterdicht zodat er geen lekkages meer zijn.
 • Dakvenster

  Wij plaatsen voor u een nieuw dakvenster. Dit doen we in samenwerking met 'Velux'.
 • Bekleding

  Wij bekleden uw goot en dakkapel opnieuw, in samenspraak, met de gewenste materialen en/of kleuren.
 • Herstellingen

  Is er een dakpan of schalie stuk, moet er roofing gebrand worden? Dan bent u aan het juiste adres. Wij dichten ook lekkages in uw dak. Ook zijn wij gespecialiseerd in het herstellen van platte daken! Twijfel zeker niet ons te contacteren.
 • Schilderen van schaliedaken

  Na het ontmossen bestaat er ook de mogelijkheid om het dak terug zwart te laten schilderen. Na deze behandeling straalt het terug een nieuwe look uit.
 • Hangen van zinken goten

  Is uw dakgoot stuk? Dan hangen wij een nieuwe zinken dakgoot voor u.
 • Plaatsen van staalplaten

  Stalen profielplaten zijn licht, sterk, duurzaam, gunstig geprijsd en onderhoudsarm.
 • Isoleren

  Natuurlijke isolatie begint bij het dak. Bij Jim Wuyts zijn we gepassioneerd over het creëren van comfortabele, energie-efficiënte en duurzame leefomgevingen. Onze expertise ligt in het isoleren van daken, waarbij we hoogwaardige materialen en vakmanschap combineren om uw huis of bedrijfspand te beschermen tegen de elementen en energie te besparen.

  Waarom kiezen voor Jim Wuyts? Onze isolatiediensten bieden:

  1. Energiebesparing: Een goed geïsoleerd dak helpt de warmte in de winter vast te houden en houdt de hitte buiten in de zomer, waardoor u energie en kosten bespaart.

  2. Comfort: U zult genieten van een gelijkmatigere temperatuur in uw gebouw en minder last hebben van tocht, waardoor uw leef- en werkomgeving aangenamer wordt.

  3. Milieuvriendelijk: Onze isolatiematerialen zijn milieuvriendelijk en verminderen de CO2-uitstoot, wat goed is voor onze planeet.

  4. Langdurige resultaten: Onze isolatie-oplossingen zijn duurzaam en zorgen voor jarenlang comfort en besparingen.

  Laat Jim Wuyts uw dak isoleren en ontdek de voordelen van een goed geïsoleerd dak voor uw huis of bedrijfspand. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en laat ons u helpen om uw leefomgeving te verbeteren. Samen bouwen we aan een groenere en comfortabelere toekomst.